RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Хочуть розгойдати не на жарт: в СБУ заявили про провокації іноземних спецслужб в Одесі

Служба безпеки України буде приділяти особливу увагу Одеській області в зв'язку з тим, що до регіону виявляють підвищений інтерес іноземні спецслужби.

Про це заявив голова СБУ Іван Баканов під час візиту в Одеську область, повідомляється на сайті спецслужби.

У зв'язку зі стратегічним розташуванням Одеської області, як зазначив голова СБУ, цей регіон привертає підвищений інтерес іноземних спецслужб. Однак Служба безпеки України протидіє іноземному впливу на ситуацію в області.

"Одеська область - найбільший за територією регіон України. Багатонаціональний, з великою протяжністю кордонів, потужними морськими торговими портами та серйозним економічним потенціалом. І ми прекрасно знаємо, як іноземні спецслужби намагаються розхитати ситуацію в Одеській області. Але їм це не вдасться. СБУ успішно протидіє таким спробам і буде це робити надалі", - сказав Баканов.

Серед головних пріоритетів роботи СБУ в регіоні він назвав протидію проявам сепаратизму, захист державності, боротьбу з тероризмом, диверсіями та кіберзагрозами.

Баканов також представив колективу Одеського облуправління СБУ нового керівника - Віктора Доровського.

Як повідомляв "Апостроф", раніше у голови СБУ знайшли фірму в Іспанії, що являетсянарушеніем антикорупційного законодавства, оскільки держслужбовець України не може входити до керівних органів приватних структур.