RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Бійня під Житомиром: фото і подробиці про трьох з семи убитих

У мережі опубліковані фото трьох з семи осіб, убитих орендарем ставка в Житомирській області біля села Новоселиця.

МАСОВЕ ВБИВСТВО В ЖИТОМИРСЬКІЙ ОБЛАСТІ: УСІ ПОДРОБИЦІ РЕЗОНАНСНОЇ НП

Один із загиблих - старший сержант НГУ Віталій Вульчин. Вчора командування бригади швидкого реагування Нацгвардії повідомило, що він недавно повернувся з фронту:

"Він тільки-но повернувся з фронту, де 8 місяців обороняв нашу країну від маріонеточних бойовиків та кадрових військових сусідньої східної країни. Пройшовши запеклі бої на Світлодарській дузі, де кожного дня смерть дихала йому в спину, страшна трагедія підкралася на мирній землі. Він був застрелений уві сні, коли відпочивав на заслуженому відпочинку зі своїми друзями. Ми будемо уважно спостерігати за перебігом справи. Сподіваємося на справедливе покарання для вбивці. Ми висловлюємо щирі співчуття родині Віталія Вульчина, його рідним і близьким. Він завжди залишиться у наших серцях".

Молодший сержант Владислав Мамиченко був медиком,

Про загиблих нам розповів товариш по службі загиблих Олексій Гетьман.

"Влад був дуже спокійним. Мені важко уявити як з ним можна взагалі посваритися. Коли він бачив, що розмова загострюється сам же її і припиняв. Спокійно відходив в сторону і все. Ніяких "понтів" не було. В АТО тримався молодцем. Справу своє робив і від роботи не по профілю не відмовлявся. треба копати - копає, треба прибрати - прибирає. Він киянин - це відчувалося. Судячи з усього з інтелігентної родини. Добре орієнтувався в політиці, історії. Коли з ним спілкуєшся, то усвідомлюєш, що він набагато розумніший, ніж здається на перший погляд. Влад точно не міг створити конфлікт", - розповів побратим Олексій Гетьман.

Владислав багато часу на службі проводив із загиблим старшим солдатом Андрієм Москальцем, водієм медичної "буханки".

"Наскільки я пам'ятаю, Андрій тримався теж не дуже публічно. Андрій користувався повагою серед нас усіх. Він поводився і гідно тримався в самих різних ситуаціях", - розповів Гетьман.

Владислав Мамиченко

Андрій Москалець

Нагадаємо, також серед убитих два воїна з позивними "Фін" і "Скандер" (він же "Український татарин"), київський волонтер Роман Ханенків і працівник Київського Національного авіаційного університету Олександр Білоус.

Як повідомляв "Апостроф", раніше з'явилося відео з розповіддю місцевих жителів про стрілка, що убив 7 людей.