RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Стріляли над головою: спливли моторошні деталі знущань "копів" над дівчиною під Києвом

Двоє поліцейських Кагарлицького відділу поліції (Київська область), яких затримали за підозрою в застосуванні тортур і зґвалтуванні дівчини, одягали своїй жертві протигаз і стріляли над головою з пістолета.

Про це сказано в повідомленні прес-служби ДБР, що опублікувала фото з місця затримання підозрюваних.

У побитті та зґвалтуванні підозрюють оперуповноваженого і начальника одного із секторів Кагарлицького відділення поліції.

"За попередньою інформацією, в ніч з 23 на 24 травня 2020 оперуповноважений в своєму службовому кабінеті застосував тортури до жінки, яку викликали у відділення поліції в якості свідка - одягав протигаз, застосовував наручники і здійснював постріли з табельної зброї над головою. Після цього кілька разів згвалтував потерпілу", - уточнили в повідомленні.

Катування та побиття поліцейські застосували також до затриманого чоловіка, який перебував у відділенні.

"Погрожуючи потерпілому згвалтуванням, правоохоронці ставили його на коліна, били по голові кийками, надягали протигаз і стріляли з пістолета табельної зброї над головою. В результаті зазначених дій потерпілий отримав переломи ребер і носа", - повідомили в прес-службі ДБР.

Щодо затриманих вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою без можливості внесення застави.

Як раніше повідомляв "Апостроф", в місті Васильків Київської області через словесний конфлікт на зупинці громадського транспорту двоє поліцейських викрали і жорстоко побили місцевого жителя.