RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Резонансне вбивство Кирила Тлявова: мати підозрюваного зробила цинічну заяву

У п'ятницю, 29 травня, в Переяславі-Хмельницькому розглядають справу про вбивство 5-річного Кирила Тлявова 31 травня минулого року. Перед засіданням мати підозрюваного Івана Приходька накинулася на бабусю загиблої дитини з обвинуваченнями.

Про це повідомляє "ТСН".

На суд прийшли всі четверо підозрюваних. Єдиний з них зараз залишається в СІЗО - це екс-поліцейський Іван Приходько. Екс-поліцейський Володимир Петровець і цивільний Дмитро Кривошей також присутні в залі. Також прийшов неповнолітній син Петровца, який знаходиться під особистим зобов'язанням. Саме Приходьку інкримінують вбивство з необережності. Решті - хуліганство.

З боку сім'ї загиблої дитини на суд прийшла тільки бабуся. За словами жінки, їй складно перебувати в одному приміщенні з цими людьми. Перед засіданням мати Приходько звинуватила бабусю Кирила в тому, що ті нібито "неналежно доглядали за дитиною".

Крім того вона заявила, що її сина судять показово, мовляв, "садять мента, щоб поставити галочку в ДБР, не вдалося посадити двох, так посадять одного". Вона додала, що винних у справі "набагато більше".

Разом з тим, за словами бабусі Кирила, вона не вірить в те, що вбивці її онука будуть покарані.

Як повідомляв "Апостроф", на початку травня підозрювані у вбивстві 5-річного Кирила Тлявова - колишній поліцейський Володимир Петровець і цивільний Дмитро Кривошей - вийшли з СІЗО під заставу.