RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Кличко і Шварценеггер привітали киян з днем міста: відео

Мер Києва Віталій Кличко оригінально привітав киян з Днем Києва. У цьому йому допоміг відомий американський актор, продюсер і політик Арнольд Шварценеггер.

Всесвітньо відомий актор взяв участь в зйомках ролика, присвяченого Дню Києва. Відео у себе на Facebook-сторінці опублікував Віталій Кличко.

Спочатку на кадрах змінюються краєвиди Києва, показано простих людей в їх повсякденному житті. На фоні звучить відома пісня "Як тебе не любити, Києве мій!", яка з 2014 року є гімном столиці. Люди на кадрах підспівують слова пісні.

В кінці ролика слідом за Віталієм Кличком рядок "Як тебе не любити, Києве мій!" повторює Арнольд Шварценеггер.

"Київ - це місто, яке знають і люблять у всьому світі. Київ - це кожен з нас! Ми любимо тебе, Києве! Друзі, вітаю вас з Днем Києва! Це відео про кохання. Любов кожного киянина до свого рідного міста. Адже кожного з нас з Києвом пов'язує щось своє, особливе", - написав у Facebook Віталій Кличко.

Як повідомляв "Апостроф", президент України Володимир Зеленський привітав з днем Києва та Кривого Рогу їх жителів. Києву в ці вихідні виповнюється 1 538 років, а Кривому Рогу - 245. Різниця в їхньому віці 1 293 року, а відстань між цими містами становить 417 кілометрів.