RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Кандидати в мери Києва влаштували "парад" в День міста: головні заяви і відео

У неділю, 31 травня, відразу кілька нардепів влаштували "парад" зізнань, присвячений Дню Києва, і заявили, що збираються балотуватися на пост мера столиці.

Відеоролики з'явилися в мережі.

Нардеп від "Слуги народу", екс-глава медіахолдингу 1+1, Олександр Ткаченко повідомив, що вирішив брати участь в праймеріз партії "Слуга народу", додавши при цьому, що збирається "повернути собі гордість за Київ".

Він записав відео в Солом'янському районі Києва, на проспекті Відрадному, де народився і виріс.

Своє привітання Києву опублікував і народний депутат від "Слуги народу" Микола Тищенко - він прогулявся по місту, розповів, як правильно поводитись на вулицях столиці і зізнався в коханні Києву.

Народний депутат від "Слуги народу" Олександр Дубинський також опублікував в Facebook ролик до Дня Києва:

"Мета - мер Києва", - написав він під відео.

Відеопривітання Києву записав ще один депутат від "Слуги народу" Олександр Качура. Він, як і Микола Тищенко, прогулявся по вулицях столиці і розповів вірш про те, наскільки сильно він любить своє місто.

Таким чином кожен з них, хтось безпосередньо, а хтось побічно заявив, що має намір брати участь в праймеріз і претендує на посаду мера Києва.

Як раніше повідомляв "Апостроф", через заборону на масові заходи в зв'язку з пандемією коронавірусу в цьому році День Києва відзначатимуть 31 травня в основному в теле- і онлайн форматі.