RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

15 квітня

14 квітня

13 квітня

12 квітня

Всі новини

У Європі зробили гучні заяви про перемогу над коронавірусом

У двох європейських країнах - Чорногорії та Швейцарії - оголосили про закінчення пандемії коронавірусу і скасування всіх обмежень.

Як заявила голова Національної Ради Федеральних Зборів Швейцарії Ізабель Море, коронавірус нового типу в цій країні більше практично не поширюється.

"Я хочу висловити впевненість в майбутньому і в необхідності якнайшвидшого повернення до колишнього життя", - заявила спікер швейцарського парламенту ..

За її словами, прийшов час зайнятися "економічною і соціальною кризою та вирішувати інші проблеми, а не тільки проблему коронавируса".

З 6 червня Швейцарія перейде до останнього етапу зняття обмежень. Зокрема, буде відновлено проведення розважальних заходів.

Про завершення на території країни епідемії COVID-19 заявили також влада Чорногорії. За рішенням правітельтва країни, в зв'язку з цим будуть скасовані всі обмеження за винятком імпорту продукції.

За даними Міністерства охорони здоров'я Чорногорії, за час пандемії в країні було зафіксовано 324 зараження коронавірусом нового типу, з яких 9 закінчилися летальним результатом.

Як раніше повідомляв "Апостроф", в Іспанії вперше з початку пандемії коронавірусу за добу не помер жоден чоловік.