RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

15 квітня

14 квітня

13 квітня

12 квітня

Всі новини

Під Дніпром сталася трагедія з депутатом: подробиці і фото

У вівторок, 30 червня, у Кривому Розі під час сесії міської ради від зупинки серця помер керівник департаменту регулювання містобудівної діяльності та земельних відносин виконкому міської ради Олександр Бризецький.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на Управління преси та внутрішньої політики виконкому Криворізької міськради.

"Олександр Федорович був прямою, чесною, та відкритою людиною. Як у професійній діяльності, так і в звичайному житті. Він повністю віддавав себе роботі на благо рідного міста, не дивлячись ні на що. І для Кривого Рогу це по справжньому тяжка втрата. Висловлюю глибоке співчуття рідним, колегам та друзям Олександра Федоровича Бризецького", - сказав міський голова Юрій Вілкул.

Олександр Бризецький народився 25 березня 1956 року у селі Михайлівка Запорізької області. Закінчив Криворізький гірничорудний інститут.

З 1999 по 2003 роки працював заступником міського голови Кривого Рогу з питань діяльності виконавчих органів ради.

З 2010 року і до останнього дня очолював управління земельних ресурсів, зараз - департамент регулювання містобудівної діяльності та земельних відносин виконкому Криворізької міської ради.

Більше 32 років Бризецький віддав службі в органах місцевого самоврядування. Він – кавалер відзнаки виконкому Криворізької міської ради - нагрудного знака "За заслуги перед містом".

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у середу, 24 червня, в США помер учений і конструктор Анатолій Дарон, який розробив двигуни для ракет-носіїв, які доставили в космос перший супутник і першого космонавта Юрія Гагаріна.