RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

"Барселона" втратила очки в найважливішому матчі чемпіонату Іспанії: відеоогляд

У матчі 33-го туру чемпіонату Іспанії "Барселона" і "Атлетіко" зіграли внічию з рахунком 2:2.

Господарі відкрили рахунок на 12-й хвилині. Після подачі з кутового м'яч потрапив в Дієго Косту і від нього відскочив у ворота. "Атлетіко" відігрався досить швидко. Карраско заробив пенальті, який не реалізував Коста. Втім, арбітр змусив повторити удар, так як воротар "Барселони" до удару зійшов з лінії воріт. Повторний удар реалізував Сауль.

На початку другого тайму Лоді в своїй штрафній збив Семеду і Мессі був точний з 11-метрової позначки. Втім, незабаром Карраско заробив ще один пенальті, який знову реалізував Сауль. Надалі обидві команди прагнули до перемоги, але рахунок не змінився.

"Барселона" залишилася на другому місці в турнірній таблиці чемпіонату Іспанії. Каталонці на одне очко відстають від "Реала", який має матч в запасі. "Атлетіко" залишився на третій позиції.

"Барселона" - "Атлетіко" - 2:2 (1:1)

Голи: Дієго Коста (12, автогол), Мессі (50, з пенальті) - Сауль (19, 62, обидва з пенальті)

"Барселона": тер Штеген, Семеду, Піке, Лангле, Альба, Ракітіч (Роберто, 63), Бускетс (Фаті, 85), Пуч, Відаль (Грізманн, 90), Суарес, Мессі.

"Атлетіко": Облак, Феліпе, Хіменес, Арьяс, Лоді, Сауль, Карраско (Лемар, 85), Льоренте (Феліш, 69), Томас, Корреа (Вітол, 84), Дієго Коста (Мората, 76).

Попередження: тер Штеген (17), Піке (18), Сауль (35), Феліпе (51), Мессі (61), Дієго Коста (75), Феррейра Карраско (80), Лемар (90).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

Раніше повідомлялося, що в 31-му турі чемпіонату Іспанії "Барселона" обіграла "Атлетік".