RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Автобус з десятками українців потрапив в серйозну ДТП в Польщі: фото і відео

Пасажирський автобус, в якому знаходилося близько 40 громадян України, біля міста Богуславіце на півдні Польщі зіткнувся з двома вантажівками, одна з яких загорілася.

Про це повідомляє польське видання TVN24, публікуючи фото і відео з місця аварії.

Автокатастрофа сталася на дорозі національного значення №1, яка перероблена під стандарти автомагістралі, близько 15 години за київським часом. В результаті зіткнення одна з вантажівок, яка перевозила легко займисту субстанцію, загорілася - полум'я перекинулося і на іншу вантажівку.


На місце події вилетіли чотири рятувальні вертольоти і виїхали автомобілі швидкої допомоги, які доставляли потерпілих в лікарні.

В результаті аварії ушкодження різного ступеня отримали 16 осіб, з яких шість осіб госпіталізовано, один з них перебуває в критичному стані.

Як повідомили Укрінформу в генконсульстві України, українські дипломати перебувають в контакті з місцевими органами влади і намагаються встановити перевізника. За попередньою інформацією, автобус прямував з Тернопільської області швидше за все в напрямку Варшави. Всіх осіб, які не потребують медичної допомоги, тимчасово розселили в готелях.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Варшаві автобус з пасажирами впав з моста, в результаті чого одна людина загинула і декілька десятків людей отримали травми.