RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Під Вінницею п'яний ревнивець зарізав косою чоловіка: фото

У п'ятницю, 3 липня, під Вінницею чоловік під час сварки на підгрунті ревнощів вбив свого товариша по чарці.

Про це повідомляє прес-служба поліції Вінницькій області на Facebook-сторінці.

Трагедія сталася приблизно о 18:00 в селі Писарівка під час вживання алкоголю. Зловмисник завдав поранення косою чоловікові, до якого прийшов допомогти по господарству - обробити город.

Про інцидент правоохоронцям розповіла жінка, яка жила разом з убитим. Поліція виїхала на місце і затримала злочинця.

Як з'ясувалося, підозрюваним виявився 27-річний житель Київської області, раніше судимий за крадіжки і грабіж. Знаряддя вбивства - косу та інші речові докази поліцейські вилучили.

За словами затриманого, з потерпілим вони познайомилися цей же день на залізничному вокзалі, і той запросив його допомогти скосити траву. Після роботи чоловіки сіли вечеряти. Під час розпиття спиртних напоїв між ними через ревнощі виник конфлікт. Господар будинку приревнував свою співмешканку до товариша по чарці і схопив зі столу ніж. У свою чергу, суперник взяв косу і вдарив господаря будинку в живіт. 26-річний потерпілий помер на місці події.

Зловмисник затриманий в процесуальному порядку за підозрою в скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), і знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання. За вчинення такого злочину йому загрожує до 15 років позбавлення волі. Зараз вирішується питання про оголошення йому про підозру.

Як повідомляв "Апостроф", у вівторок увечері, 16 червня, в місті Фастів Київської області чоловік зарізав місцевого жителя.