RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Каньє Уест хоче балотуватися в президенти США: хто він і що це все означає

Відомий реп-виконавець Каньє Уест заявив, що має намір балотуватися на пост президента США, що викликало бурхливу реакцію в мережі.

Про це він написав на своїй сторінці в Twitter.

"Тепер ми повинні реалізувати надії Америки, довіряючи Богові, об'єднуючи наше бачення і будуючи наше майбутнє", - заявив Уест.

Він додав до своєї публікації хештег "Бачення 2020", але в цьому році терміни реєстрації кандидатів вже вийшли.

Варто відзначити, що Уест не вперше говорить про намір брати участь у виборах президента США: такі заяви від музиканта звучали в 2015 році і через три роки по тому. Висування на вибори президента допускала і дружина репера, модель і телеведуча реаліті-шоу Кім Кардашьян.

ABC News пише, що, можливо, таким чином Уест вирішив прорекламувати свій новий альбом God's Country і трек з нього Wash Us in the Blood, який був випущений раніше на цьому тижні.

Каньє Уест - американський виконавець хіп-хопу, репер, продюсер, композитор і дизайнер. Виріс у Чикаго, де з юних років був пов'язаний з музикою. У кінці 1990-х - на початку 2000-х він здобув популярність як продюсер, взявши участь у створенні хітів для таких виконавців, як Jay-Z, Ludacris, Таліб Квелі і Аліша Кіз.

Відомий своїми прямими висловлюваннями на різних церемоніях і в соціальних медіа, що не раз призводило до скандалів. Увійшов до числа найбільш продаваних артистів, виграв 21 премію "Греммі". У 2019 увійшов до списку найбільш високооплачуваних музикантів за версією журналу Forbes.