RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Шарій купив віллу на "золотому узбережжі" в Іспанії: документ і фото маєтку

Скандальний український журналіст і політик Анатолій Шарій у серпні 2019 року став власником шикарної вілли у мальовничому каталонському містечку Рода-де-Бара.

Про це йдеться у розслідування Слідство.Інфо.

Видання отримало документи, які підтверджують: власником вілли біля моря, яка може коштувати близько мільйона євро, є Анатолій Шарій.

Попри те, що рейтинги Партії Шарія зростають, а сама політсила активно готується до місцевих виборів та судилась за отримання фінансування з держбюджету, Шарій своїх статків і майна не декларує. На питання про походження іспанської нерухомості блогер не відповів.

Інформація про те, що Шарій став власником будинку площею 230 квадратних метрів на березі моря в містечку Рода-де-Бара у Каталонії, Іспанія, міститься в іспанському майновому реєстрі. В описі нерухомості та земельної ділянки, якими володіє Шарій, йдеться, що будинок складається з основного житлового поверху на 161 кв.м та підвального приміщення на 69 кв.м. Навколо будинку є сад площею у 5,2 сотки. Також у документі вказано, що одразу за земельною ділянкою – пляж.

Сервіс Google Maps дозволяє довідатися про іспанське помешкання Анатолія Шарія більше. Дійсно, вілла розташована на так званій першій лінії – від пляжу її відділяє лише смуга зелених насаджень. На самій території вілли є басейн та невеликий сад із кущів, хвойних та пальмових дерев.

Щоправда, з появою українського власника вілла та територія довкола неї помітно змінилися. Актуальні фотографії будинку показують, що замість декоративної огорожі з кущів нові власники звели майже двометровий паркан.

Можливо, через побоювання, що на територію вілли може хтось пролізти, довелось позбутися величезного дерева: ще у травні 2019-го воно, відповідно до зображення з Google Maps, височіло над віллою. Також на огорожі можна побачити попереджувальні знаки про охорону та відеоспостереження, а вікна з боку вулиці тепер заґратовано – навіть на другому поверсі.

Варто зауважити, що будинок подібного розміру зі схожим на вигляд басейном, однак трохи більшим садом та подалі від моря, продають за 1 мільйон євро. Ціни, зазначені на сайтах нерухомості та ексклюзивне розташування будинку Анатолія Шарія на першій лінії, дозволяють припустити, що ціна на таку віллу на момент продажу рік тому складала близько мільйона євро.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Харкові невідомі жорстоко побили прихильника "Партії Шарія". Лідер партії, блогер Анатолій Шарій заявив, що до замаху на життя потерпілого причетні Нацкорпус і Офіс президента України.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Політика
Теги: