RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

В окупованому Донецьку почали знімати російські прапори: фото

Після святкування дня Росії і ейфорії з приводу голосування за обнулення президентських термінів президента РФ Володимира Путіна в окупованому Донецьку почали знімати російські прапори.

Відповідне фото опублікували в Telegram-каналі "Донбасский кейс".

"Минув день Росії, пройшло голосування за зміни до російської конституції. Свята скінчилися, настають будні. Прапори демонтують, надія на возз'єднання з РФ залишається примарною", - йдеться в повідомленні.

Автори фото також відзначили, що не додає донеччанам оптимізму і чергова офіційна заява Кремля про відсутність планів приєднувати ОРДЛО до складу РФ, яку озвучив заступник керівника адміністрації президента РФ Дмитро Козак.

"Питання про можливість входження республік Донбасу до складу Російської Федерації на державному рівні ніколи не обговорювалося", - заявив він в інтерв'ю ТАСС.

Як повідомляв "Апостроф", перший заступник голови комітету Ради Федерації РФ з міжнародних справ Володимир Джабаров 6 липня заявив, що Росія не збирається анексувати ОРДЛО. Так він відповів на заяву екс-ватажка бойовиків "ДНР" Олександра Бородая про те, що ОРДЛО скоро стане частиною Росії.