RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

27 березня

Всі новини

Це була не випадковість: українців схвилювало відео підпалу полів на Донбасі

В мережі опублікували відео підпалу полів, які здійснено навмисно.

Відповідне відео опублікував на своїй сторінці у Facebook відомий волонтер Роман Донік.

Як видно на кадрах, автомобіль їде по скошеному полі, а людина, яка сидить в авто, під час руху підпалює стерню під час руху авто.

"Офіс Президента України і Служба безпеки України, розкажіть нам ще про випадкові займання через аномальну спеку в Луганській області. А ми послухаємо, посміємося. Як мінімум, це наслідки діяльності мудрого наріда на скошених полях. Але і замовлення підпалів з-за річки не можна виключати", - прокоментував відео Донік.

Коли і де саме зроблено опубліковано відео, невідомо, як і те, чи має цей випадок до масштабних лісових пожеж, що палають поблизу Сєвєродонецька Луганської області.

Українці в мережі долучилися до обговорення відео і зазначили, що це є злочином проти навколишнього середовища і про це треба повідомити правоохоронні органи.

Як повідомляв "Апостроф", крім трьох основних версій причин виникнення масштабних пожеж в Новоайдарському районі Луганської області, в поліції перевіряють ще одну - підпал. Крім того, також перевіряється версія можливого попадання снарядів з непідконтрольної території України.