RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Ілон Маск похвалив знаменитого українського конструктора і поспілкувався з його онуком

Ілон Маск, засновник американсьої космічної компанії SpaceX, поспілкувався з родичами конструктора Сергія Корольова і назвав його "одним з кращих".

Про це він розповів на своїй сторінці в Twitter.

"Я розмовляв з сім'єю Королева сьогодні. Він був одним з найкращих. Корольов / Корольов", - написав він.

Розмову з Маском підтвердив онук Корольова - Андрій.

За його словами, сім'я академіка написала Маску після успішного запуску на орбіту Землі корабля Crew Dragon. Через деякий час після цього з ними зв'язався секретар бізнесмена і запропонував поспілкуватися з підприємцем через відеозв'язок.

"Ми розмовляли 20 хвилин, в спілкуванні він приємний, дуже веселий, дуже позитивна людина, ми багато сміялися. Він з величезною повагою ставиться до пам'яті мого дідуся, вважає його одним з найбільших інженерів і видатних людей свого часу", - розповів Андрій Корольов телеканалу зірка.

Крім цього, онук Королева зазначив, що розмова з Маском відбулася призначений час, рівно секунда в секунду - я хочу звернути на це увагу".

Також, від всієї своєї родини Андрій Корольов запросив Маска в Москву, щоб "показати історичні, космічні місця". Бізнесмен, в свою чергу, покликав подружжя Корольових подивитися заводи SpaceX і стати свідками одного з наступних запусків, як тільки відкриються кордони.

Як писав "Апостроф", 5 липня Каньє Уест оголосив, що балотуватиметься на пост президента США в 2020 році. Ілон Маск був одним з перших, хто підтримав амбіції репера. "Я повністю тебе підтримую", - написав він у Twitter. Однак тандем ексцентричних мільярдерів не протримався і тижня. Після інтерв'ю Уеста для Forbes Маск визнав, що поспішив з висновками.