RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Родичі загиблого в ДТП вимагають від Єфремова величезну суму: названо розмір моральної шкоди

Потерпілі у справі актора Михайла Єфремова, який влаштував смертельну ДТП в центрі Москви, в якій загинув кур'єр Сергій Захаров, зажадали відшкодувати їм моральну шкоду в розмірі понад 40 мільйонів рублів (близько 565 тисяч доларів).

Про це повідомляє Московський комсомолець.

Раніше потерпілими в справі були визнані дружина, брат і двоє синів загиблого. Тепер же намір стати потерпілою виявила і цивільна дружина Захарова.

Разом з тим, потерпілі на публіку відмовлялися від будь-яких матеріальних претензій до актора.

Спочатку Єфремов визнав провину і говорив про готовність виплатити компенсацію родині загиблого, а також понести передбачене законом покарання. Однак згодом його адвокат Ельман Пашаєв заявив, що актор не визнає провини у трагедії і готовий допомогти родичам Захарова з міркувань доброї волі - оскільки в ДТП брав участь його автомобіль.

За словами адвоката, Єфремов продовжує не визнавати вину, а на самого Пашаєва чиниться тиск.

"Крім заяв про можливе позбавлення мене адвокатського статусу, мене попередили, що по відношенню до мене готується провокація. На сім'ю теж тиск щоб вони відмовилися від моїх послуг", - говорить він.

Як повідомляв "Апостроф", Ельман Пашаєв розповів, що зібрав достатню кількість доказів невинності Михайла Єфремова в ДТП в центрі Москви, яке спричинило смерть людини.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СвітЕкс-СРСР
Теги: