RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

В Україні працівники нічних клубів почали перекривати дороги

Під Харковом працівники нічних клубів і ресторатори перекрили Антоновський міст через Дніпро. Вони вимагають зняти карантинні обмеження на роботу розважальних закладів.

Про це повідомляє " Укрінформ ".

Нагадаємо, що через пандемію коронавірусу в Україні прийняли рішення обмежити роботу нічних клубів і закладів до 23:00. Це і не сподобалося працівникам, адже так втрачається прибуток.

"Протягом години п'ять разів перекривали рух транспорту - частково пропускали транспорт, потім знову здійснювали безперервний рух по пішохідному переходу, потім знову пропускали транспорт. В акції брали участь близько 80 осіб - підприємців, які не згодні з обмеженням роботи після 23-ї години", - заявила начальник відділу комунікації ГУНП в Херсонській області Тетяна Пшонь.

На зустріч з протестувальниками вийшов голова Херсонської ОДА Юрій Гусєв. Він зазначив, що підніме це питання на урядовій нараді. Також чиновник підкреслив, що поки до розгляду слід виконувати постанову Кабміну про час роботи розважальних закладів.

Гусєв просив власників нічних клубів не перекривати міст, а прийти до нього на зустріч.

Як повідомляв "Апостроф", поліція Одеси відзвітувала про рейд по нічних клубах міста, які активно працювали, незважаючи на обмежувальні заходи.