RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Літак Путіна прибув до окупованого Криму - напередодні туди приїхав Медведчук

В окупований Криму, куди кілька днів тому приїхав нардеп від "Опозиційної платформи - За життя" Віктор Медведчук, прибув літак з авіапарку президента РФ Володимира Путіна.

Про це свідчать дані сервісу FlightRadar, повідомляє Bihus.info.

Видання повідомляє, що літак ІЛ 96-300 з бортовим номером RA-96012 приземлився в аеропорту Сімферополя, куди він вилетів з Москви, близько двох годин тому.

Фото: Bihus.info

Фото: Bihus.info

За інформацією російських журналістів, цей літак належить до авіапарку Путіна. До 2003 року він був основним президентським літаком, поки використовується в якості резервного.

Нагадаємо, прес-секретар депутата Верховної Ради України, один з лідерів партії "Опозиційна платформа - За життя" Віктора Медведчука Олег Бабанін підтвердив, що нардеп в'їхав в анексуваний Крим.

Як писав "Апостроф", телеведуча Оксана Марченко та її чоловік, нардеп від "Опозиційної платформи - За життя" Віктор Медведчук, вирушили на відпочинок в окупованій Росією Крим. Великого секрету сім'я з цього не робить, адже раніше політик неодноразово заявляв, що відпочивав і буде відпочивати на півострові. Сама Марченко цю ситуацію не коментує і не розповідає підписникам подробиці свого дозвілля.