RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Уфолог помітив на Місяці загадкову "будівлю інопланетян"

Відомий тайваньський уфолог Скотт Уорінг виявив на фото поверхні Місяця рукотворну будову висотою 200 метрів. Він впевнений, що це - один з доказів існування розумного інопланетного життя.

Про це повідомляє Еsoreiter.

За словами Уорінга, дивна будова розташована в великому ударному кратері Королева на зворотному боці супутника Землі. Розмір будови, за його розрахунками, в поперечнику становить більше 25 кілометрів.

Уфолог додав, що поруч з основною будовою, на знімку можна розгледіти структуру поменше розміром. У будівлі можна помітити продуманий дизайн і велику кількість прямих кутів. У будові видно блискучі металеві деталі, схожі на вікна. Уорінг переконаний, що споруда оснащена всім необхідним для життя на Місяці, однак, малоймовірно, що в даний час вона населена. Можливо, їй сотні тисяч років.

Деякі дослідники вважають, що на супутнику Землі з самої давнини базувалися інопланетяни, і що сам Місяць нібито представляє собою величезну базу. Будівлі на Місяці є тимчасовими, а прибульці, виконавши певні завдання, залишають їх.

Як повідомляв "Апостроф", в липні 2019 року місяцехід Yutu-2 зафіксував на темній стороні супутника Землі загадковий блискучий об'єкт, вчені його вивчили і представили свої висновки.