RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У Білорусі шахти приєдналися до страйків - робота повністю зупинена

Всі шахти "Білоруськалія" в Солігорську перестали видавати руду, співробітники збирають підписи, щоб офіційно оголосити страйк.

Про це повідомляє Tut.by.

"Руда вже не йде, повністю зупинена робота на 1-му, 2-му, 3-му і 5-му рудоуправлінні. У нас ще продовжує працювати фабрика", - розповів один з членів страйкому.

Робітники кажуть, що вже зібрано близько тисячі підписів співробітників. Вдень, за словами співробітників "Білоруськалії", почалися підготовчі роботи щодо безпечної зупинки всього виробництва.

"Якщо виробництво зупинити миттєво, будуть незворотні процеси. За це нам люди спасибі точно не скажуть. Раз руда наверх вже не йде, дроблення скоро зупиниться саме, оскільки на складах вона закінчиться і на фабриці руда закінчиться. По ланцюжку все буде зупинено", - говорить він.

Члени страйкому зараз знаходяться в будівлі управління, вони пообіцяли розповісти, які домовленості будуть досягнуті з керівництвом.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Білорусі співробітники білоруського державного "Белтелерадіокомпанії" (БТ) готові приєднатися до безстрокового страйку.