RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

В окупованому Криму продовжиться суд у "справі" проти Мустафи Джемілєва

Після місячної перерви в включеному Росією Криму очікується проведення двох "судових" засідань за обвинуваченням лідера кримсько-татарського народу, народного депутата України Мустафи Джемілєва.

Про це повідомив на своїй Facebook-сторінці адвокат обвинуваченого Микола Полозов.

"Восьмий процес проти лідера кримсько-татарського народу, на відміну від попередніх семи процесів, що відбулися ще за радянських часів, проходить без безпосередньої участі Мустафи-ага. Російська влада судить його заочно", - написав адвокат.

Полозов нагадав, що в кінці липня в процесі було оголошено перерву, судове слідство зупинилося на стадії подання доказів стороною обвинувачення.

"Судові засідання відбудуться 10 і 11 вересня в міському суді міста Армянська. Початок о 9:30", - повідомив захисник кримсько-татарського лідера.

Полозов також додав, що 15 вересня в Третьому апеляційному суді міста Сочі відбудеться розгляд його апеляційної скарги у "справі" голови Меджлісу Рефата Чубарова, в якій він вимагає допустити його до захисту обвинуваченого.

Як повідомляв "Апостроф", в Туреччині стурбовані обшуками, які російські силовики проводять в будинках кримських татар в включеному Росією Криму.