RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Померла, не приходячи до тями: в Києві страшна пожежа в багатоповерхівці вбила жінку, фото

В ніч на неділю, 13 вересня, в Києві в багатоповерхівці по вул. Братиславській сталася пожежа, в якій загинула жінка. Рятувальники евакуювали з місця пожежі 33 людини, з них 4 дітей.

Як передає "Апостроф", про це йдеться в повідомленні Telegram-каналу dtp.kiev.ua.

В квартирі, де виникла пожежа, проживала літня психічно хвора жінка, яка раніше вже не раз здійснювала підпали свого житла.

Цього разу займання супроводжувалося значним задимленням сходової клітки, тому рятувальники, прибувши на виклик, відразу почали евакуйовувати мешканців будинку - їх виводили сходовими маршами та за допомогою автодрабини. Всього було евакуйовано 33 мешканці, серед яких четверо дітей.

В ході гасіння пожежі рятувальники на 4-му поверсі будинку виявили потерпілу 1945 р.н., яка знаходилася у вкрай важкому стані. На жаль, реанімаційні заходи результатів не дали, жінка померла, не приходячи до тями.

Як повідомляв "Апостроф", у селищі Десна Козелецького району (Чернігівська область) стався вибух газу і пожежа в багатоповерховому будинку. Господаря квартири, який намагався накласти на себе руки, госпіталізовано.