RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Apple презентує iPad Air 4 і Apple Watch 6: онлайн трансляція і всі подробиці

У вівторок, 15 вересня, компанія Apple на своїй новій презентації "Час летить" покаже нові iPad Air 4 і Apple Watch 6.

Як повідомляє "Апостроф", про це пише видання The Mirror.

Хоча технічний гігант зазвичай також випускає iPhone на своєму вересневому заході, зараз було піднято питання про те, чи буде це так цього року. Компанія Apple вже підтвердила, що у 2020 році iPhone надійде в продаж пізніше, ніж у попередні роки.

Відзначають, що презентація відбудеться в штаб-квартирі Apple в Купертіно, штат Каліфорнія (США). Зазвичай на заході присутня жива аудиторія, але в цей раз її не буде через пандемію коронавірусу.

Онлайн трансляція розпочнеться 15 вересня о 20:00 за київським часом.

Також презентацію можна дивитися на офіційному сайті Apple.

Натяк на новинки

Назва заходу, на думку інсайдерів, натякає на нові "розумні" годинники, які, ймовірно, отримають датчик рівня кисню в крові і розширені функції контролю сну. Крім того, очікується більш доступна версія в пластиковому корпусі. Напевно, з годинником буде представлена watchOS7.

Другою новинкою вечора стануть відносно доступні планшети iPad Air нового покоління (Air 4), які зовні можуть бути схожі на більш дорогі iPad Pro за рахунок вузьких рамок. Пристрої отримають сканер відбитків пальців, вбудований у кнопку живлення на бічній грані. Також є припущення, що в новому планшеті Apple відмовиться від пропрієтарного порту Lightning на користь USB Type-C, знову ж таки, як у iPad Pro.

Чи буде новий iPhone

Ймовірно, вперше в історії Apple під час традиційної презентації компанія не покаже нову лінійку iPhone - їй довелося відкласти випуск нового покоління своїх смартфонів через пандемію коронавірусу. Випуск нових iPhone 12 варто очікувати тільки в жовтні 2020 року.

Під час презентації представлено годинник Watch Series 6, який вміє вимірювати рівень кисню в крові. Коштувати вони будуть від $399.

Лінійка з 4 кольорів: синій, золотий, графітовий і червоний. Чіп Apple 6-го покоління на базі A13 Bionic (на 20% швидше, ніж Series 5). Колекція нових циферблатів. Нові ремені, що розтягуються.

iPad Air 4

У iPad п'ять кольорів, з них два нові - зелений і синій. Екран 10,9 дюйма. Там немає Face ID, замість нього - Touch ID на бічній кнопці. Новий процесор A14 Bionic, якого ще не було в пристроях Apple. Камери: 7MP Front | 12MP Rear Cam.

Стартова ціна $ 599. Продажі почнуться в наступному місяці.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі з'явилося шпигунське відео, на якому імовірно показана задня частина корпусу старшої версії iPhone 12 Pro.