RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Венесуела заявила про збиття літака американських наркоторговців: фото

У повітряному просторі Венесуели військові збили літак з реєстраційним знаком США. За твердженням місцевої влади, він перевозив наркотики з Колумбії.

Як повідомляє "Апостроф", міністр внутрішніх справ Нестор Реверол опублікував фотографії збитого літака в Twitter.

У повідомленні мінстр уточнив, що американський літак "незаконно вторгся в повітряний простір Венесуели" через штат Сулія.

"Службовці Збройних сил Венесуели, виявивши за допомогою радарів Командування повітряної оборони нелегальне повітряне судно, активували протоколи, встановлені законом", - написав глава МВС Венесуели.

Нестор Реверол також заявив, що війська країни знаходяться в постійній бойовій готовності, відстежуючи повітряний простір, "щоб запобігти його використання для незаконного обігу наркотиків з Колумбії, найбільшого виробника кокаїну в світі" .

У Венесуелі з 2013 року діє закон, що дозволяє збивати літаки наркоторговців, які пролітають над державою. Останній такий випадок стався в липні цього року.

Як повідомляв "Апостроф", під час карантину через пандемію коронавірусу в Венесуелі проходили масові протести, викликані браком продуктів і бензину.