RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Поспішайте завершити справи: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 22 вересня

Відомий астролог Павло Глоба розповів, що чекає на представників знаків Зодіаку у вівторок, 22 вересня 2020 року. Гороскоп астролога радить Тільцям завершити розпочаті справи, а Левів застерігає від прийняття важливих рішень в особистому житті.

Про це повідомляє ресурс slovofraza.com.

Овен

Гороскоп радить Овнам ослабити контроль над своєю життєвою ситуацією. Відпустіть ситуацію, дозвольте життєвим справам відбуватися природним чином.

Телець

У вівторок, 22 вересня, вашими головними супутниками будуть сміливість і впевненість. Зірки радять доводити розпочаті справи до кінця.

Близнюки

Зірки рекомендують Близнюкам скласти план дій, які потрібно виконати, щоб досягти своїх мрій і планів. Також вигоду принесе час, вкладений в навчання.

Рак

Представникам цього знаку Зодіаку гороскоп радить бути пильними з їжею через високу ймовірність отруєнь. А от в особистих справах приймати рішення може бути нелегко.

Лев

Зірки радять Левам провести свій вільний час на самоті, почитати, послухати музику. Не варто в цей день приймати серйозні рішення в особистому житті.

Діва

Все розпочате Дівами сьогодні має високі шанси бути реалізованим без особливих складнощів і з великим успіхом.

Терези

У представників цього знаку можуть виникнути неприємні ситуації на роботі, тому варто проявити стриманість і віддалитися від небажаних думок. Негатив швидко розвіється, тож не варто приймати його на себе.

Скорпіон

Гороскоп застерігає Скорпіонів від ризикованих угод і авантюрних пропозицій. Краще залишити на потім обдумування важливих рішень, які можуть вплинути на ситуацію в житті в найближчі роки.

Стрілець

День буде вдалим для спілкування, особливо неквапливого і душевного. Також в цей день вдало пройдуть нові знайомства, а самотні Стрільці мають шанс знайти собі пару.

Козеріг

Козероги отримають потужний приплив натхнення, який корисно було б спрямувати на втілення близьких серцю задумів.

Водолій

Зірки радять приступити до вирішення важливих справ, які пов'язані з сім'єю і домом, в першій половині дня.

Риби

Рибам буде важко зосередитися на повсякденних завданнях через вир емоцій і розгубленість, які можуть привести до не зовсім тих наслідків, які вам би хотілося бачити.

Як повідомляв "Апостроф", у другій половині вересня зірки пророкують для представників чотирьох знаків Зодіаку фатальну зустріч.