RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Кинула вмирати в шафі: під Вінницею мати жорстоко розправилася з новонародженим

В смт. Чечельник Вінницької області 22-річна породілля вбила власну новонароджену дитину, залишивши її помирати в шафі.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ Нацполіції в Вінницькій області.

Про скоєння жінкою злочину стало відомо після того, як їй довелося звернутися за медичною допомогою до лікарів через погане самопочуття.

Під час огляду 15 вересня з’ясувалося, що пацієнтка знаходиться у післяпологовому стані і вона нещодавно народила дитину. Де знаходиться новонароджена дитина, жінка не розповідала.

Медики повідомили про цей факт правоохоронцям і вже поліцейським жінка розповіла, що народила хлопчика, але оскільки вагітність була небажаною, вона її ретельно приховувала від співмешканця та рідних. Дитину породілля замотала у простирадло та сховала в квартирі у шафі.

"За попереднім висновком судово-медичного експерта, смерть дитина настала у результаті механічної асфіксії. Слідчим відділом поліції розпочато досудове розслідування за ст. 117 Кримінального кодексу України (умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини під час пологів або відразу після пологів)", - йдеться в повідомленні поліції.

Горе-матері загрожує покарання до 5 років позбавлення волі. В поліції вирішують питання про оголошення жінці про підозру та обрання міри запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Як повідомляв "Апостроф", прокуратура Києва повідомила про підозру жінці, яка під прикриттям сурогатного материнства продала свою дитину в Китай.