RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

Всі новини

Держбюро розслідувань отримало нового керівника: біографія і фото

Призначено нового виконуючого обов'язки директора Державного бюро розслідувань. Ним став Олексій Сухачов, який в серпні цього року був призначений на посаду заступника директора ДБР.

Про це повідомляє сайт ДБР.

Олексій Сухачов народився в 1978 році в Харкові. Він доктор юридичних наук, захистив дисертацію за спеціальністю "Кримінальний процес та криміналістика; судова експертиза; оперативно-розшукова діяльність". Є заслуженим юристом України.

У 2000 році Сухачов закінчив Національну юридичну академію України імені Ярослава Мудрого за спеціальністю "Правознавство". У тому ж році почав військову службу в органах державної безпеки, пройшов шлях від слідчого, оперуповноваженого до заступника Головного управління Центрального управління СБ України.

Протягом 2017-2019 років працював заступником начальника Департаменту Генеральної прокуратури України. Протягом 2019-2020 років проходив військову службу в Службі зовнішньої розвідки України.

За результатами відкритого конкурсу в серпні 2020 призначений на посаду заступника директора Державного бюро розслідувань.

Як повідомляв "Апостроф", новим генеральним прокурором може бути призначений діючий глава Служби безпеки України Іван Баканов. У той же час Ірина Венедиктова може зайняти пост міністра юстиції.