RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Лукашенко по-звірячому бив вагітну матір своєї дитини: відверта заява білоруського модельєра, відео

Відомий білоруський модельєр Саша Варламов, який втік з Білорусі до Німеччини, розповів, що Олександр Лукашенко жорстоко бив вагітну матір свого молодшого сина Миколи.

Про це він розповів в інтерв'ю , опублікованому в YouTube, "щоб не забрати ці таємниці в могилу".

За його словами, він особисто бачив синці на тілі Ірини Абельської. Вона педіатр і ендокринолог і була особистим лікарем Лукашенка. Через якийсь час на цій посаді, вона переїхала жити в резиденцію президента Білорусі в Дроздах.

Раніше Варламов, який спілкувався з нею в період її роботи в ліккоміссіі, описував Абельську наступним чином: "Добра, спокійна, незлоблива, нікому дорогу переходити не хотіла і любила Лукашенка".

Зараз він розповів, що в один з днів в ліккоміссіі помітив синці на тілі Абельської. Колеги жінки розповіли, що її бив Лукашенко.

"Вона коли завагітніла, три місяці минуло, вже пізно робити аборт, вона сказала про це Лукашенку. Він розлютився, він кричав: "Ти своїм статевим органом хочеш заробити білоруський трон". Він бив її як завгодно, руками і ногами і кричав. Вона була синьо-чорна", - розповів Варламов.

Дивитися з 42:36


Незважаючи на це Абельська зберегла дитину і народила Миколу, з яким Лукашенко часто з'являвся на публіці.

Як повідомляв "Апостроф", 16 серпня, в Мінську на площі Незалежності відбувся мітинг на підтримку Олександра Лукашенка, на якому помітили його молодшого сина Миколу.