RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Фінансовий гороскоп на жовтень 2020: на ці знаки Зодіаку чекає неймовірне везіння

У жовтні зірки допоможуть закласти міцний фундамент для майбутніх фінансових досягнень і перемог представникам трьох знаків Зодіаку - Овнам, Близнюкам і Ракам.

Про це сказано в астрологічному прогнозі, опублікованому на сайті "Слово і Фраза".

Овен

Під впливом жовтневих зірок Овни можуть отримати великі грошові бонуси, якщо виявлять уважність і стратегічне мислення. Вони можуть отримати несподіваний спадок, раптове підвищення, виграш в лотерею. Щоб не пропустити фінансову удачу, слід працювати на перспективу і не пропускати підказки Всесвіту.

Телець

Тельці в жовтні будуть готові ризикувати, діяти і здійснювати сміливі вчинки. Однак, астрологи радять зберігати спокій, не давати поспішних обіцянок і не планувати важливих ділових зустрічей, особливо на початку місяця. Для просування в кар'єрі потрібно проявляти сильні сторони характеру і зміцнювати впевненість у собі. Приймати важливі рішення допоможе інтуїція.

Близнюки

Представників цього знаку в жовтні буде супроводжувати піднесений і націлений на успіх робочий настрій, всі справи будуть вирішуватися швидко і легко. Близнюкам буде по плечу і звичайна рутина, і аналітична робота, що вимагає творчого погляду. Щоб зберегти душевний баланс, важливо не забувати про відпочинок. Відвідування вечірок і зустрічі з друзями можуть подарувати цікаву фінансову ідею або практичну допомогу.

Рак

Після виходу Юпітер з ретроградного руху у Раків з'явиться можливість для нарощування доходу. В середині місяця можуть виникнути непередбачені витрати, хвилювання і сумніви з приводу власних рішень. Астрологи радять не піддаватися на провокації і нейтралізувати негативні тенденції твердою впевненістю в собі, інакше слідом за настроєм впаде дохід.

Лев

Жовтень буде вдалим місяцем для Левів, їм вдасться зміцнити свої позиції, підкорити нові кар'єрні вершини і зробити великі покупки. Однак, не варто витрачати гроші на дрібниці: короткострокове задоволення проб'є відчутну діру в бюджеті. Імпульсивні витрати можуть відчутно вдарити по гаманцю і створити фінансові проблеми в майбутньому.

Діва

Дівам астрологи пророкують суєтний місяць, важливо не приймати імпульсивних рішень. У жовтні потрібно проявити більше спокою і розміреності, уваги до дрібниць. Майбутні поїздки, витрати, ремонт, купівлю квартири та інші маніпуляції з грошима буде корисно обговорити в колі сім'ї. Причинами фінансових проблем може бути серйозна помилка, яку потрібно виявити і виправити.

Терези

Агресивний вплив Марса на представників цього знака буде врівноважувати Меркурій, який схилить в сторону Терезів грошову удачу. У жовтні вони зможуть не витрачати зайвого і приймати вигідні пропозиції, які приведуть до поповнення бюджету вже до кінця місяця. За словами астрологів, удача посміхнеться сміливим, рішучим і активним.

Скорпіон

Представникам цього знака потрібно уважно перевіряти всі пропозиції, що поступають, і не братися за сумнівні справи. Для великих покупок час теж не підходить. Не буде складностей з тим, щоб позичити відсутні ресурси, при цьому борги потім вийде легко віддати. Астрологи радять до листопада позбутися всього, що заважає досягати успіху і не приносить ніяких результатів.

Стрілець

Представникам цього знака астрологи обіцяють гармонійний період, шлях до багатства Стрільцям буде висвітлювати Юпітер. Багато подій будуть сформовані особистими якостями і перемогами з минулого. Втім, щоб домогтися максимальної удачі, доведеться докласти чимало зусиль. Астрологи радять в перших числах жовтня розпланувати грошові витрати на місяць і мінімізувати незаплановані витрати.

Козеріг

У Козерогів з'явиться невластиве бажання витратити гроші на непотрібні речі і розваги. Зросте ймовірність помилок. Оскільки місяць виявиться нестійким в плані фінансів, важливо проявити спокій, терпіння і серйозність, корисно зайнятися тренуванням духу. Астрологи радять присвятити перший тиждень жовтня роботі з фінансовою енергетикою: особиста енергія може піти на спад.

Водолій

У жовтні Юпітер може підштовхувати представників цього знака до імпульсивних і необачних вчинків, через які можливі великі фінансові збитки. Астрологи радять проявити обережність у грошових справах. Підказки долі, власна інтуїція і думки більш досвідчених людей дадуть шанс розгорнути життя на краще: у професійній сфері відкриються перспективні ситуації, які дадуть поштовх до підвищення.

Риби

У діловій сфері у Риб все буде чудово - вони будуть впевнено займати високе місце, до них прислухатимуться, ловити кожне їхнє слово, а їхні рішення - поважати. Очікуються приємні новини щодо поліпшення умов праці, підвищення заробітної плати. Успіхи в роботі принесе підвищення фінансових можливостей. У жовтні вийде забути про відсотки, кредити та позики. Астрологи радять прибрати з лексикону установку "на чорний день" і відкладати гроші на світле майбутнє або на якусь велику мету.

Як повідомляв "Апостроф", на представників чотирьох знаків Зодіаку в кінці вересня чекає можливість почати життя з чистого аркуша.