RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Є загроза всьому народу: Вірменія зробила різку заяву на адресу Азербайджану і Туреччини

Прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян заявив, що Азербайджан і Туреччина воюють проти Вірменії, тому зараз є загроза існуванню вірменського народу.

Про це він сказав на росТБ в ефірі пропагандистського політичного шоу "60 хвилин".

За його словами, азербайджанська армія завдає ударів по селах Вірменії. Внаслідок цього є багато жертв серед мирного населення. У це залучена й Туреччина.

"Місцями вони навіть керують військовими діями. Туреччина перевозить найманців з Сирії для участі у війні на боці Азербайджану", - зазначив Пашинян. Він додав, що народ змушений використовувати право на самооборону.

Прем'єр Вірменії також підкреслив, що міжнародне співтовариство має засудити дії Азербайджану і Туреччини. Також вимагати, щоб турецькі війська вийшли з Південного Кавказу.

"Для переговорів з Баку потрібна відповідна атмосфера. Про це важко говорити, поки йдуть військові дії", - заявив Пашинян.

Нагадаємо, пропагандисти Кремля дезінформують росіян про події в зоні вірмено-азербайджанського конфлікту.

Як повідомляв "Апостроф", у вівторок, 29 вересня, в повітряному просторі Вірменії турецький винищувач F-16 атакував вірменський Су-25 . Пілот вірменського літака загинув. Засоби контролю зафіксували турецький літак на глибині 60 кілометрів в сторону території Азербайджану, на висоті 8200 метрів.