RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Байден кинув виклик Трампу напередодні скандальних дебатів: спливли подробиці

Кандидат в президенти США від Демократичної партії Джо Байден опублікував податкові декларації за 2019 рік за кілька годин до перших президентських дебатів, в той час як президента Дональда Трампа запідозрили в ухиленні від сплати податків протягом десяти років.

Про це повідомляє The Hill.

Байден і його дружина відзначили, що сплатили податки в загальній сумі 299 346 доларів. Дохід кандидата в президенти в 2019 році був менший, ніж в 2018 та 2017 років роках.

Також минулого року пара витратила гроші на благодійні пожертвування в розмірі 14 700 доларів.

Відзначають, що 30 вересня Байден опублікував податкові декларації за останні 22 роки.

Нагадаємо, що під час дебатів Трампа звинуватили в сплаті 750 доларів в рік у вигляді федерального прибуткового податку в 2016 та 2017 років роках.

"Я заплатив мільйони доларів", - заявив Трамп.

Байден запропонував йому розкрити свої податки, а Трамп зазначив, що "ви побачите, коли все буде готово", маючи на увазі аудит, в якому знаходяться його податки. Але немає ніяких юридичних причин, через які він не може їх розкрити зараз.

Трамп додав, що податкові пільги давали йому податкові закони, і звинуватив Байдена в прийнятті податкового закону, який надав таким, як він, всі ці пільги.

Байден відповів, що саме зниження податків Трампом приносить користь багатим і що він збирається скасувати їх і замість цього інвестувати в тих, хто потребує допомоги.

Читайте в матеріалі "Апострофа": Дуель в прямому ефірі: як Трамп і Байден "билися" на дебатах і чим все закінчилося.