RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Війна за Карабах: оновлена карта боїв Азербайджану з Вірменією

У мережі з'явилася оновлена карта боїв в Нагірному Карабасі, де загострився військовий конфлікт між Вірменією і Азербайджаном.

Про це повідомляє LiveuaMap.

На карті карабахського конфлікту показали поточну ситуацію станом на 3 жовтня. Як видно з розміщення військ і лінії фронту, азербайджанська армія йде в наступ.

Пізніше карту також опубліковало ВВС.

Азербайджан заявив, що протягом минулої доби його війська, успішно просуваючись на намічених напрямках, оволоділи новими опорними пунктами і здійснили зачистку території від противника.

У Карабасі на північному і східному напрямках йдуть запеклі бої. Міноборони Вірменії заявило про три збитих азербайджанських літаки

В результаті обстрілу Степанакерта 2 жовтня 11 осіб отримали поранення, за попередніми даними 1 людина загинула. Всього протягом дня по місту було випущено 4 ракети - 1 вдень, 3 - ввечері.

Як повідомляв "Апостроф", Вірменія заявила, що готова почати переговори з Азербайджаном за участю Мінської групи ОБСЄ. Вимогою Єревана для встановлення режиму припинення вогню є відновлення домовленостей, досягнутих в 1994-1995 роках.