RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Названо знаки Зодіаку, які забудуть про проблеми в жовтні

Укладачі гороскопів віщують, що в жовтні деяким представникам знаків Зодіаку вдасться забути про проблеми і розчарування.

Астрологічний прогноз для везунчиков опубліковано на сайті "Слово і Фраза".

Tілець

У жовтні Tільці зможуть позбутися від усіх проблем і розчарувань, які скупчилися за перший осінній місяць, і побачать перед собою білу смугу удачі. Представникам цього знаку пощастить на діловому терені, очікується також зростання поваги з боку начальства, що може привести до кар'єрного просування або інших унікальних бонусів. Tільци можуть розраховувати на сприятливі обставини в бізнесі, нові вдалі угоди, підписання договорів, успішні контракти, а також виграшні переговори.

Діва

У Дів цього місяця також зменшиться кількість негативу і проблем, але їм для цього доведеться потрудитися, не шкодуючи себе. Нові та перспективні можливості ховаються в незвичайних проектах, підступитися до яких раніше заважали страхи і сумніви. Очікується вигідна пропозиція щодо співпраці, від якої не можна відмовлятися. У жовтні представникам цього знаку також вдасться очистити своє оточення від токсичних людей, що приносять суцільні розчарування і негативні емоції.

Стрілець

Представники одного з найбільш успішних знаків зодіаку в жовтні теж виявляться під крилом у Фортуни. Всі проблеми і неприємності зникнуть, а Стрільцям навіть не доведеться займатися їх вирішенням, бо поруч з ними з'являться талановиті і мудрі люди, готові поділитися своїм досвідом. Для розвитку власної справи, бажано вбирати всю доступну інформацію, а сил, енергетичного запасу і ентузіазму Стрільцям вистачить на те, щоб протягом цього місяця значно просунутися вперед або навіть з нуля створити успішний бізнес.

Риби

Над представниками цього знаку зірки зійшлися у щасливе сузір'я і прагнуть допомогти в короткий термін просунутися до успіху. Очікуються нові професійні перемоги, несподівані вдалі знайомства і участь у вигідних проектах, від яких вони отримають максимальні бонуси. Старання на службі буде помічено, що призведе до просування кар'єрною драбиною. Пощастить Рибам також і в коханні, в жовтні їх чекає зустріч з чудовою людиною, з якою можливі міцні і щасливі стосунки.

Як повідомляв "Апостроф", жовтень може принести доленосну зустріч представникам чотирьох знаків Зодіаку.