RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Навальний заявив про повернення в Росію і висунув пряме звинувачення Путіну

Російський опозиційний політик Олексій Навальний заявив, що повернеться в Росію, а також звинуватив у своєму отруєнні президента РФ Володимира Путіна.

Про це він розповів у відеозверненні, яке опубліковано на YouTube-каналі.

Навальний підкреслив, що повернеться на батьківщину і продовжить роботу.

"Кремль мріє про те, щоб я не повернувся. Саме тому вони кожен день випускають дивні і досить агресивні заяви. І вони хочуть, щоб я злякався", - зазначив політик.

Він також висунув пряме звинувачення Путіну в отруєнні "Новачком". За його словами, всі події, які зараз відбуваються, вказують на це. Він навів приклад того, що за даним фактом не порушено кримінальну справу.

"Я не можу отримати доступ до власних медичних документів. Терміни розслідування пройшли вже давним-давно, але нічого не відбувається. Тільки цілими днями російський уряд звертається до Німеччини", - констатував Навальний.

Він вимагає, щоб розслідування йшло в Росії і саме там було правосуддя. Однак російський опозиціонер зазначив, що не сумнівається, що єдиним підозрюваним в отруєнні буде він сам.

Як повідомляв "Апостроф", Франція і Німеччина наполягають на нових санкціях щодо Росії. Обмежувальні заходи ці дві держави хочуть ввести через отруєння опозиціонера Олексія Навального.