RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Зеленського, Авакова і Геращенка можуть допитати у справі про вбивство Шеремета

Адвокати підозрюваних у вбивстві журналіста Павла Шеремета хочуть викликати в суд для допиту в якості свідків президента Володимира Зеленського, міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та заступника глави МВС Антона Геращенко.

Про це повідомляє "Суспільне".

Всього, за словами адвоката фігурантки справи Юлії Кузьменко Тараса Беспалого, захисники підозрюваних планують допитати близько 30 осіб.

"Під час численних брифінгів вони розповідали про численні і незаперечні докази причетності Кузьменко, Дугарь, Антоненка до вбивства Павла Шеремета. До цього ми цих доказів не бачили - це перше. По-друге, я хочу зрозуміти звідки взагалі вони мали доступ до матеріалів, хоча вони не є учасниками справи і офіційно не мають права навіть доступу до цих матеріалів", - зазначив Беспалий.

Адвокат додав, що процес опитування свідків може затягнутися, на заслуховування кожного необхідно не менше 15-20 хвилин. Тоді як звинувачення викликає в зал суду 263 свідка.

Як повідомляв "Апостроф", 6 жовтня, Апеляційний суд Києва, який розглядав апеляційну скаргу підозрюваного в убивстві журналіста Павла Шеремета Андрія Антоненка, залишив його під вартою. Прихильники музиканта влаштували сутички з правоохоронцями під будівлею суду.