RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Удари на випередження: армія Азербайджану знищує військову техніку противника в Нагірному Карабасі, відео

Після зірваного перемир'я між Вірменією і Азербайджаном, яке планували почати в Нагірному Карабасі в суботу, 10 жовтня, в азербайджанському міністерстві оборони продемонстрували кадри знищення військової техніки супротивника, яка нібито готувалася до порушення режиму припинення вогню.

Відео опубліковано на офіційному сайті військового відомства Азербайджану.

Як видно на знятих кадрах, азербайджанська армія знищила зенітно-ракетні комплекси і важку артилерії, висунуту на вогневі точки, як сказано в повідомленні міноборони Азербайджану, "з метою порушити режим припинення вогню". Також точним ударом було знищено артилерійський підрозділ противника.


Нагадаємо, що в міністерстві оборони Азербайджану стверджують, що вірменська сторона порушує домовленості про припинення вогню і намагається продовжити наступ на Агдере-Тертерському (північному) і Фізулі-Джебраїльський (південному) напрямках в Карабасі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Міноборони Азербайджану заявили про тисячі убитих солдатів армії Вірменії в ході жорсткого конфлікту між країнами через Нагірний Карабах.