RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Названо ТОП-8 причин купити вживане авто: справа не тільки в ціні

Експерти назвали кілька переваг уживаного автомобіля, які змусять задуматися перед покупкою нової машини.

Причини, через які вигідніше купувати автомобіль, що був у користуванні, опубліковано на сайті "ТопЖир".

Амортизація. Як відомо, всі машини з часом знецінюються, і новий автомобіль втратить до 50% своєї вартості протягом трьох років після виходу з партії. Неминучий закон амортизації стає прекрасною причиною купувати старі автомобілі.

Кращий автомобіль за ті ж гроші. Якщо бюджет дозволяє купити тільки базову комплектацію або автомобіль початкового рівня на новому ринку, але при купівлі вживаного автомобіля, можна вкластися в ті ж кошти, але придбати щось більш модне або краще обладнане.

Сертифіковані старі варіанти. Наявність гарантійного обслуговування вважається плюсом придбання нового автомобіля. Однак, практично всі автовиробники пропонують ту чи іншу версію програми CPO, що робить покупку уживаного автомобіля набагато менш тривожною справою.

Різноманітність. Ринок нових автомобілів в Україні становить близько 350 моделей. Це значно менше, ніж на ринку старих авто.

Зниження витрат на страхування. Куплений старий BMW буде коштувати менше для страховки, ніж куплений новий. Водій може не помітити різниці між своїм 3-річним BMW і новим, але будьте впевнені, страхова компанія помітить.

Нижчі реєстраційні збори. Реєстрація старих автомобілів часто також обходиться дешевше.

Машини служать довше. Гарантії CPO дозволяють покупцям старих автомобілів бути впевненими, що їх авто будуть перевірені механіком.

Звіти про історію транспортних засобів роблять покупки уживаних автомобілів менш ризикованими.

Як повідомляв "Апостроф", раніше експерти назвали вживані автомобілі, які можна купувати і не боятися, що вони стануть тягарем для сімейного бюджету через дорогий ремонт і обслуговування.