RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Ніяких можливостей для перемоги: легендарний Костя Дзю дав прогноз на результат бою Ломаченко - Лопес

Радянський, російський і австралійський боксер Костянтин Цзю зробив прогноз на результат чемпіонського бою в легкій вазі між українцем Василем Ломаченко та американцем Теофімо Лопесом.

ЛОМАЧЕНКО - ЛОПЕС: ДИВІТЬСЯ ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЮ БОЮ

Слова Цзю наводить "Чемпіонат".

"Для Василя це точно бій року. Думаю, що Ломаченко дуже легко переможе. Просто розправиться з Лопесом. Порівнювати цей бій можна з яким завгодно, головне, що цей бій цікавий. Василь величезний молодець, всього досягає. Головне, що допоможе Ломаченко перемогти, - тактика, яку він вибере, майстерність і досвід, який він придбав в аматорах. Я не бачу ніяких можливостей у Лопеса, щоб здобути перемогу, але бій не буде в одну калитку. Єдине, що може зіграти Теофімо в плюс, - молодість, зухвалість, бажання і той настрій, з яким він вийде на бій", - сказав Цзю.

ЛОМАЧЕНКО - ЛОПЕС: ДЕ ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН

Бій Ломаченко - Лопес відбудеться в ніч з 17 на 18 жовтня в Лас-Вегасі (США). На кону поєдинку стоятимуть чотири пояси чемпіона світу в легкій вазі. Таким чином, переможець поєдинку стане абсолютним чемпіоном світу. В даний час Ломаченко є чемпіоном світу за версіями WBA (Всесвітня боксерська асоціація), WBC (Всесвітня боксерська рада) і WBO (Всесвітня боксерська організація). Лопес володіє чемпіонським поясом за версією IBF (Міжнародна боксерська федерація).

ЛОМАЧЕНКО - ЛОПЕС: ПРОГНОЗ БУКМЕКЕРІВ

32-річний Ломаченко за свою кар'єру провів 15 боїв, в яких здобув 14 перемог при одній поразці. 23-річний Лопес провів 15 боїв і здобув 15 перемог.

Раніше повідомлялося, що Ломаченко і Лопес обмінялися гострими фразами на прес-конференції.