RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Азербайджан завдав нових потужних ударів по Вірменії і Карабаху: фото

В порушення угоди про припинення вогню між Вірменією і Азербайджаном триває війна за Нагірний Карабах. Вірменія заявила, що Азербайджан 16 жовтня завдав ракетних ударів по її території.

Про це повідомляє Sputnik.

Згідно з повідомленням вірменського МЗС, були зафіксовані польоти азербайджанських безпілотників в районі населених пунктів Хнацах, Арцванік, Давид Бек Сюнікської області Вірменії, під час яких були нанесені удари по інфраструктурі вірменських ВС. Повідомляється про збиток цивільним об'єктам, жертв немає.

Крім того, за даними вірменської сторони, рано вранці в суботу, 17 жовтня почався обстріл Степанакерта. Місто почали обстрілювати близько 4:30, пролунало кілька вибухів, потім включилася сирена. Рано вранці також включилася повітряна тривога.

Як повідомляє Telegram-канал "Хетк", за даними інформштаба Нагірного Карабаху, артилерійському обстрілу піддалися міста Степанакерт, Мартакерт, громада Шош і ряд інших населених пунктів.

Як повідомляв "Апостроф", в свою чергу Азербайджан звинуватив Вірменію в обстрілі мирного населення у великому азербайджанському місті Гянджа. Загинули 12 людей, ще понад 40 людей отримали поранення. Також серйозно постраждали численні об'єкти цивільної інфраструктури та автотранспорт.