RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Лайм

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Гороскоп на поточний рік народження: яким буде 2021 рік для всіх знаків Зодіаку

Експерти дали астрологічний прогноз всім представникам 12 тварин-символів, вони розповіли, як залучати більше удачі і де шукати успіх.

Про це повідомляє "Слова і фрази".

Щур

Для Щурів 2021 рік стане роком нових можливостей. Для залучення удачі їм треба лише трохи запастися терпінням. Астрологи прогнозують, що цим людям вдасться змінити реальність навколо себе.

Бик

Бикам в цьому році не можна сидіти на місці і чекати дива. Астрологи радять їм активізувати всі свої внутрішні ресурси. Їм не рекомендують в 2021 році пускати на самоплив справи, лінуватися і домагатися поставлених завдань хитрістю або обманом.

Тигр

Удача буде посміхатися народженим в рік Тигра. Їм не варто провокувати близьких людей на негатив, докоряти їм і критикувати без мети. А демонструвати близьким свою увагу і любов, адже якщо вдома буде порядок і спокій, то удача буде поруч.

Кролик

Кроликам в цьому році треба бути обережними. Особливо це стосується ділових і любовних знайомств. У бізнесі і роботі краще дивитися не на слова, а на вчинки людей. Кроликам, також, не варто необдумано витрачати гроші.

Дракон

Перша половина року буде непростою для Драконів. Їм варто більше часу проводити в справах. Потрібно пам'ятати, що ті, хто більше працюють, більше отримують, стосується це і ділової сфери.

Змія

Змій всі проблеми будуть обходити стороною. Зміям важливо захистити себе від чужої негативної енергії, від песимістичних і похмурих людей.

Кінь

В цьому році у Коней з'явиться багато побічних справ і турбот, які забирають час і енергію. Щоб відновити сили їм треба багато гуляти, займатися спортом, міняти обстановку. Навесні, восени і взимку експерти радять їм більше подорожувати і не сидіти на місці.

Коза

Народжені в рік Кози зможуть побороти невпевненість і страхи, знайти нову роботу, нові захоплення, монетизувати свої таланти. У любові їм варто не боятися проявляти ініціативу, інакше можна залишитися на весь рік самотньою.

Мавпа

Мавпам радять бути обережними. До них удача буде то приходити, то йти, треба встигати ловити її. Щоб домогтися в цей рік успіху їм знадобиться багато хитрощів.

Півень

2021 рік для Півня буде незабутнім, дуже динамічним і в якійсь мірі загадковим. Їх чекають приємних сюрпризи і нові знайомства. Цього року Півням категорично не рекомендується спілкуватися з токсичними людьми.

Собака

Експерти відзначають, що серед усього розмаїття людей одиноким Собакам вдасться знайти другу половинку, а у фінансовій і робочої сферах Собакам буде щастити. Для собак цей рік - ідеальний час для покупок, вкладення коштів у власний розвиток.

Свиня

Свиням радять сфокусуватися на фінансовій сфері. Для них знайти роботу мрії, корисне хобі. Не варто боятися просувати свої нові ідеї і не експериментувати. Свиням доведеться боротися з сором'язливістю, вам допоможе гумор.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи назвали чотири знака Зодіаку, яким у другій половині жовтня не варто стримувати політ своєї фантазії. Гороскоп їм обіцяє втілити в життя найзаповітніші мрії і бажання.