RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

У Мінську почалися затримання мітингувальників, учасники акції не здаються: фото і відео

У столиці Білорусі Мінську, де після президентських виборів 9 серпня тривають акції протесту проти обрання Олександра Лукашенка, в неділю, 8 листопада, під час "Маршу народовладдя" силовики провели жорсткі затримання учасників акції.

Відповідні фото і відео публікує видання Tut.by.

Акція протесту почалася близько полудня, проте люди все ще продовжують підходити в центр білоруської столиці. Оператори стільникового зв'язку на вимогу влади обмежили швидкість мобільного інтернету. У центр Мінська стягнули додаткові підрозділи силовиків, підігнали автозаки.

За підрахунками Tut.by, на акції зібралися кілька тисяч осіб. Після чого силовики почали проводити затримання, звинувачуючи маніфестантів в участі в несанкціонованому зібранні.

"Близько 10 осіб доставлено до територіального РУВС для розгляду через участь в несанкціонованому масовому заході", - повідомила офіційний представник ГУВС Мінського міськвиконкому Наталія Ганусевич.

Як повідомляв "Апостроф", В суботу, 7 листопада, в Мінську спецслужби затримали понад 30 медиків, які хотіли взяти участь в протесті проти дій влади щодо політичних опонентів