RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

20 квітня

Всі новини

Багато хто буде до цього неготовим: астролог розповіла про початок Ери Повітря в грудні

Астролог Олена Максимова заявила, що 21 грудня 2020 року бере свій початок Ера Повітря, яка приходить на зміну Ері Землі, яка тривала від 26 січня 1842 року, це вплине на життя людей.

Про це повідомляє Gazeta.ua.

"Ми живемо в період глобальних змін на планеті, тож важко розраховувати на стабільність. Як ведуть себе діти у перехідному віці? Діють безглуздо, руйнують усе і не думають про наслідки. У 2020 році людство знаходиться у такому самому перехідному віці, який триватиме наступні 3 роки", - каже астролог.

За її словами, через місяць ми станемо свідками дива, все почне змінюватись, але не всі будуть готові до цього.

"Стихію Землі пов'язують із матеріальними цінностями. Зараз гроші керують світом. Стихія Повітря асоціюється з інформацією, наукою, спілкуванням, відсутністю кордонів. Скоро все стане навпаки: хто володіє інформацією, той володітиме світом", - говорить Максимова.

Від 21 грудня добре почуватимуться люди, які уміють швидко реагувати на зовнішні зміни, не тримаються за минуле, а з легкістю сприймають все нове, цей період триватиме до 31 жовтня 2219 року.

"За цей час зміниться система цінностей людства. Гроші втрачатимуть свою значущість. Люди винайдуть нові способи передачі інформації, заговорять про скасування кордонів. Настання нової Ери по-іншому розставить політичні та економічні акценти на планеті. З'являться нові політичні, економічні, наукові та культурні лідери. Америка буде втрачати свої позиції як економічний і політичний лідер, Росія – як світовий агресор. Переформотується існуюча система держав-лідерів", - сказала вона.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що вже в грудні деякі знаки Зодіаку можуть розраховувати на виконання заповітних бажань.