RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

26 березня

Всі новини

До лікарні, де лікується Зеленський, стягнули поліцію "зустрічати" протестуючих: фото

У суботу, 21 листопада, територію клініки "Феофанія", де знаходиться на лікуванні президент України Володимир Зеленський, почали посилено патрулювати поліцейські в очікуванні автоколони учасників акції протесту, яку анонсував "Рух опору капітуляціі".

Відповідні фото опубліковано в Telegram-каналі PavlovskyNEWS.

Силовики знаходяться на всіх входах і виходах на територію лікарні, навколо стоять автобуси з правоохоронцями. Поліцейські забороняють автомобілям паркуватися біля КП, пояснюючи, що діє особливий режим.

Очікується, що колона учасників протесту з'явитися у "Феофанії" близько 14.30.

"Закликаємо всі 21 листопада о 14:00 зібратися на Європейській площі, звідки ми їдемо в Феофанію, де Зеленський з ВІП-палати записує свої відосікі. Якщо президент до того моменту звідти втече - поїдемо шукати його додому, на дачу, в ОП, якщо поїде в іншу область - наші активісти знайдуть його і там", - сказано в анонсі акції на Facebook-сторінці громадського руху.

Як повідомляв "Апостроф", президент України Володимир Зеленський звернувся до українців у День Гідності та Свободи і похвалив народ, який протягом століть тримається разом проти бід і загарбників.