RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Названі найвірніші та невірні знаки Зодіаку

Відносини і любов завжди дуже турбують людей. Коли починаєш зустрічатися з кимось, хочеться знати, чи здатна ця людина на зраду. Саме для цього астрологи розповіли таємниці кожного знака зодіаку. Хто здатний на зраду, а з ким можна побудувати щасливу родину.

Про це пише сайт Seek-love.

Овен

  • Овнам досить складно залишатися вірними своєму партнеру

Представники знака зодіаку Овни - пристрасні і емоційні особистості. Вони дуже не люблять, коли їх прив'язують до когось або до чогось. Їм швидко набридають відносини з одним партнером, і про вірність Овни замислюються вкрай рідко. Але все змінюється, коли в їхнє життя приходить справжня любов.

Лев

  • Леви відрізняються особливою вірністю

Як і в природі, для Левів найголовніше - це їхня сім'я і ті люди, які їм близькі. Якщо людина насправді дорога людям цього знака зодіаку, вони будуть боротися і оберігати свої відносини з нею до останнього. Вірність у Левів у крові. Звичайно, вони можуть здаватися егоїстами, але при цьому завжди нададуть підтримку коханим та рідним людям.

Стрілець

  • Стрільці вважають невірним знаком

Стрільці все своє життя борються зі спокусою зрадити своїй другій половині. Не дарма їх називають головними зрадниками зодіакальної сім'ї. Зраджують вони тому, що це в їхній природі. Причому можна прожити зі Стрільцем все життя і не здогадуватися, що вони не зберігали вірність своєму партнерові. На жаль, зради для них — звичайна справа, якій вони навіть не надають особливого значення.

Тілець

  • Тілець віддає всього себе

Варто Тільцю закохатися по-справжньому, він віддає всього себе в цих відносинах, і робить все для об'єкта своєї любові. Звичайно, представники цього знака дуже вперті. Саме тому, якщо вони вирішили, що хтось повинен бути з ними, Тільці будуть робити все, щоб досягти своєї мети. І вони не будуть відволікатися на спокуси і думати про зради.

Діва

  • Діви думають більше про себе, ніж про когось

Людей, народжених під знаком Діви, складно назвати вірними. Вони схильні хитрувати і брехати. Особливо помітно це стає тоді, коли їм нудно в стосунках або "приївся" партнер. У любові і відносинах Діви часто будуть викручуватися, обманювати і розгортати будь-яку ситуацію собі на благо.

Козеріг

  • Козеріг має темну сторони особистості

Козероги вважаються відданими, однак у них є риси, які часто штовхають їх на зради і обман. Козероги схильні до нав'язливих думок, якщо вони переконають себе, що друга половина може їм зраджувати, то, швидше за все, підуть на зраду першими, тільки б не опинитися з розбитим серцем. Козероги легко можуть зламати і підпорядкувати людини, яку люблять, просто тому, що їм так буде зручно.

Близнюки

  • Близнюки суперечливі та двуликі

Репутація Близнюків в любовних і дружніх відносинах неоднозначна. Хоча, коли представники цього знака зодіаку закохані, вони повністю розчиняються в партнері. Дуже часто їм розбивають серце. Коли Близнюки люблять по-справжньому, вони зроблять все, щоб ощасливити другу половину, і навряд чи будуть думати про зради.

Терези

  • Терези вірні і лояльні

Терези - особистості романтичні та легко закохуються. Обманювати партнера їм навіть в голову ніколи не прийде, тому що любов і вірність для них - це найважливіше в житті. Терези дуже дипломатичні, і можуть врівноважувати будь-які ситуації. Саме тому їх шлюби найміцніші, і тривають, як правило, все життя.

Водолій

  • Водолії не вміють бути відданими

Водолії - переможці по життю. Амбітні та принципові люди, які в будь-яких життєвих питаннях, якщо це в їх інтересах, не замислюючись "підуть по головах". Любовні стосунки - не виняток. Якщо в них не будуть обмежувати свободу Водолія, він буде зберігати вірність.

Рак

  • Раки дуже прив'язуються до людей

Раки дуже справедливі, вони не люблять брехню і зраду. Якщо вони зустрічають свою людину, це любов і вірність на все життя. Звичайно, може знадобитися трохи часу, щоб Раки розкрилися в стосунках, оскільки вони досить замкнуті. Але коли це станеться, відносини будуть міцними, щасливими, і в них не буде місця зрадам.

Скорпіон

  • Скорпіон - символ вірності і відданості.

Скорпіони мають дуже складний характер, з ними складно жити. Але в питаннях любові і вірності їм немає рівних. Скорпіони будуть захищати свої відносини і дорогих серцю людей в будь-якій життєвій ситуації. На них завжди можна покластися, вони ніколи не зрадять коханих.

Риби

  • Риби дуже зайняті, щоб бути вірними

Риби дуже товариські та легко сходяться з людьми, знаходячи з усіма спільну мову. Тому їм досить важко зберігати вірність, тому що в їх оточенні завжди багато шанувальників. Рибам важко зберігати і розвивати свої відносини. Зради для них звична справа.

Читайте на "Апостроф" також, названі три знаки Зодіаку, з якими дуже складно жити в шлюбі.