RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

26 березня

Всі новини

Бик несе їм любовні зміни: у двох знаків Зодіаку стосунки в 2021 році вийдуть на новий рівень

Рік Металевого Бика, яким буде 2021 рік, як стверджують укладачі гороскопів, сам по собі буде вдалим для різних починань і сприятливим для справ, розпочатих раніше. Але для деяких знаків Зодіаку прийдешній рік буде щедрим на позитивні зміни в особистому житті.

Про це розповів телеканалу СТБ один з найвідоміших екстрасенсів і астрологів країни, експерт проекту "Слідство ведуть екстрасенси" Хаял Алекперов.

За його словами, новий 2021 рік стане вдалим часом для Скорпіонів і Водоліїв, яким принесе чимало приємних миттєвостей в коханні.

Скорпіони

Рік Бика буде вдалим часом для Скорпіонів, щоб розпочати спільне життя зі своєю половинкою або узаконити свій союз. Шлюб, укладений в цьому році, буде міцним і щасливим. Одиноким представникам цього знаку варто бути уважнішими з новими знайомствами на початку року - є велика ймовірність розчаруватися в людині.

Водолії

2021 рік для Водоліїв має стати гарним часом, щоб перевести свої стосунки на новий рівень. Багато хто з представників знаку переглянуть свої погляди на особисте життя і наважаться на серйозні зміни - початок спільного життя з партнером, укладання шлюбу і навіть планування дитини.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи прогнозують, що в 2021 році казково розбагатіють чотири знаки Зодіаку.