RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Приречені на щастя в рік Бика: п'ять знаків Зодіаку зустрінуть справжню любов у 2021 році

Уже зовсім скоро прийде новий 2021 рік, який буде роком Білого Металевого Бика. За словами астрологів, Бик, як будь-яка "домашня тварина", дуже трепетно ставиться до сімейних цінностей. Тому він може подарувати багатьом світле і чисте почуття любові, а закоханим парам допоможе об'єднатися узами шлюбу і зіграти весілля.

Про це пише видання Mamedov.ru.

Телець

Символ прийдешнього року Бик обіцяє своїм родичам - Тельцям другу половинку і весілля у 2021 році. Господар цього року буде покровителем цього знаку Зодіаку, однак що отримають Тельці у стосунках, залежить тільки від них. Не секрет, що через досить суперечливий характер їм складно вибудовувати міцні довготривалі стосунки.

Близнюки

Життєрадісні підопічні знака Близнюки в 2021 році зустрінуть справжню любов і відгуляють весілля. На думку астрологів, роман, що почався у Близнюків в рік Бика, цілком може закінчитися для них маршем Мендельсона. Швидше за все, їм просто не захочеться втекти від таких глибоких і сильних почуттів з-під вінця і фіналом стане створення сім'ї з коханою людиною.

Діва

Діви в 2021 році отримають величезні шанси вийти заміж або одружитися. Почуття - це, мабуть, єдина сфера, яка не завжди піддається логічному мисленню практичних і педантичних Дів. Не варто гадати, наступний рік дійсно може кардинально змінити ваше особисте життя. Просто насолоджуйтеся підвищеною увагою протилежної статі і пильніше придивляйтеся до кавалерів або прихильниць. Не виключено, що в їх числі ви зможете розглянути другу половинку і створити щасливий і міцний союз.

Скорпіон

Ще один знак, якому 2021 рік Бика пророкує весілля - Скорпіон. У представників цього знаку, нарешті, з'явиться час на особисте життя і на пошуки любові. Постарайтеся бути наполегливішими і ініціативнішими в прагненні завоювати серце другої половинки. Тоді шанси знайти справжнє сімейне щастя саме в рік Бика зростуть до "сьомого неба".

Водолій

У рік Бика Водолії, нарешті, усвідомлять, що люди гідні їхньої любові вже давно поруч з ними. Подарувавши їм взаємність, Водолії можуть зважитися на весілля. Але навіть якщо в 2021 році ви так і не підете під вінець, не сумуйте: астрологи переконані, що тоді своє весілля ви зіграєте вже в 2022 році.

Як писав "Апостроф" раніше, рік Бика здійснить всі мрії та подарує багатство трьом знакам Зодіаку.