RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Бик несе море задоволень: три знаки Зодіаку чекає багато любові в 2021 році

Астрологи прогнозують в новому 2021 році, який за Східним гороскопом пройде під знаком Білого Металевого Бика, представникам деяких знаків Зодіаку великий успіх в особистому житті.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті "Слова і фрази".

Овен

Представників цього знака наступного року очікує багато удачі в коханні. Сприятливими будуть січень і лютий, а також все літо і кінець осені. У ці періоди Овни зможуть залучати бажане силою думки і своєї непохитною впевненістю. Потрібно просто бути самими собою: стійкими, сміливими і позитивними.

Скорпіон

Наступного року представники цього знаку зможуть приємно здивувати свою другу половинку, нового супутника життя і навіть самих себе. Найкращим часом для нестандартного флірту стануть лютий, березень, квітень, липень, жовтень і листопад. Любов для Скорпіонів стане джерелом натхнення. Важливо остерігатися ревнощів.

Козеріг

Представники цього знака будуть переживати один з найуспішніших періодів в любові, вони будуть привабливі і наповнені енергією. Щоб домогтися прихильності вподобаної людини, потрібно буде діяти рішуче. Девізом в любові наступного року буде: мета виправдовує засоби.

Як повідомляв "Апостроф", рік Бика може стати набагато кращим і спокійнішим, ніж рік Щура, що минає, а чотирьом знакам Зодіаку він принесе удачу.