RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Підліток побудував авто за 200 доларів з підручних засобів: фото і відео

Підліток з Африки на ім'я Кельвін зміг побудувати автомобіль всього за 200 доларів. Африканець став відомий після публікації відеоролика мандрівника-блогера Дрю Бінскі. Він опублікував своє відео на YouTube-каналі.

Про це написали на Car.ru.

У Кельвіна була мрія - йому хотілося мати автомобіль, але втілити її в реальність було неможливо через нестачу грошей в його родині. Африканець не збирався здаватися. Підліток вирішив зробити автомобіль своїми руками. Для того щоб зробити каркасну раму, він скористався старими профільними трубами. Мотоцикли в місцевості, де проживає Кельвін - дуже часте явище, тому підвіску він використовував мотоциклетну, як і двигун.

Кузовні деталі були створені за допомогою сміттєвих баків, а двері в автомобілі Кельвіна відкриваються вгору, як на дорогих спортивних автомобілях. У авто є спойлер, але потрібен він лише для візуального ефекту. Салон транспортного засобу можна назвати привабливим, особливо якщо враховувати той факт, що машина була зроблена звичайним підлітком.


У салоні є м'які крісла та приладова панель, яку Кельвін теж запозичив у мотоцикла. Також салон обладнаний дерев'яними вставками і аудіосистемою. Все це обійшлося Кельвіну в 200 доларів, що еквівалентно 5 695 грн.

Як писав "Апостроф" раніше, в Канаді показали фото і відео незвичайного електротранспорту майбутнього.