RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

2021 рік зробить один знак Зодіаку особливо успішним - Мессінг вважав його здатним передбачати майбутнє

Астрологи прогнозують, що 2021 рік стане багатим на яскраві події для представників Терезів - знаку Зодіаку, під яким, на думку відомого парапсихолога Вольфа Мессінга, народжуються люди, здатні передбачати майбутнє.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті slovofraza.

У Терезів, яких Мессінг називав найбільш страшним знаком Зодіаку, передбачається рік, багатий на події. Представникам цього знака вдасться зробити своє життя кращим, а доходи - більшими.

Люди, які народилися під цим знаком, здатні багатьом допомагати, проявляти лідерські якості і вести за собою людей. Крім того, вони мають фантастичну інтуїцію, яка допомагає їм заглядати в майбутнє. Все це їм стане в нагоді цього року. Світила загострять їх шосте відчуття, допоможуть набути впевненості в собі. Представники цього знака зможуть досягти успіху у фінансовій сфері, але для цього їм варто обережніше здійснювати покупки, уникаючи непотрібних витрат взимку і наприкінці літа.

У 2021 році у Терезів буде більше часу на роботу, енергетика планет сприятиме набуттю нових знань. Зірки зроблять представників цього Знака сильнішими і мудрішими, а також подарують удачу в любовній сфері.

Як повідомляв "Апостроф", представникам Близнюків і Скорпіонів повинно серйозно повезти в 2021 році.